nog even Bangkok en een tropisch eilandje - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Monique en hans Wezel/wijnhof - WaarBenJij.nu nog even Bangkok en een tropisch eilandje - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Monique en hans Wezel/wijnhof - WaarBenJij.nu

nog even Bangkok en een tropisch eilandje

Blijf op de hoogte en volg Monique en hans

14 Januari 2006 | Thailand, Bangkok

Lieve allen

Daar ben ik weer en na 2 dagen niet mijn mail te hebben gecheckt merk ik dat mijn website veranderd is in een chatroom (nou ja altijd nog beter dan een darkroom(!?).Enne die uitstapjes naar bataaf en amstelveen(?) mis ik nu natuurlijk, zit ik hier een beetje op een tropisch eiland, heeeel vervelend.
En wil de onbekende persoon zich bekend maken??? nu moet ik mijn hersens breken.

Goed.....
Afgelopen woensdag Bangkok (na nog even een boottripje op de rivier te hebben gedaan ,superleuk) verlaten voor een lange reis naar Koh Tao. Om half 6 vanaf het boekingskantoortje (waar ze me toch zo beloofd hadden om me met een busje naar de grote bus te brengen) maar dat had ik kunnen weten. Ik mocht een kwartier lang met mijn 50 kilo bagage achter een thai aanrennen. Na dat kwartier werd ik op een rotonde gedumpt om op de bus te wachten. Wel een superbus, niemand ging zowat naar Koh Tao omdat iedereen naar Koh Paghnang ging voor de Famous Full moon party (wat ben ik toch verstandig, of niet?). Dat waren dus 2 zitplaatsen voor Monique. om half 4 snachts worden we eruit gegooid en moeten tot half 7 wachten tot we naar de boot worden gebracht. (ik spreek we, maar heb nog geen lekkere australische boy ontmoet dus zie we maar als ik) nog 2,5 uur met de boot. Zo blij met mijn zus (en zwager en neefjes) advies om naar Tropicana te gaan. Prachtig daar alleen er moe na ongeveer een reisje van 16 uur.
De volgende dag dacht ik heel optimistisch om per fiets het eiland te gaan verkennen, maar het is erg heuvelachtig en het was erg warm dus dat viel een beetje tegen. Maar ik vond mezelf wel stoer als enige fietser tussen al die hard scheurende brommertjes (ik denk dat ze mij heel erg hard aan t uit lachen waren)
Vandaag lekker de hele dag gesnorkeld met een boottoertje. Erg mooie vissen gezien, alhoewel ik toch iedere keer die haai in de verte zag, horror. Mijn rug is verbrand!!auww!maar ik weet dat die morgen bruin is Joeheeee!!!Ik kan nog niet beslissen waar ik hierna heenga of ik blijf de eilandjes volgen of ik ga naar Noord Thailand wat ik wel erg erg leuk vind, maar het is wel weer 2 volle dagen reizen. Morgen moet ik een besluit nemen (moeilijk moeilijk=weegschaal)
Hee yvonne wat grappig dat je over Tropicana gedroomd had, zou erg leuk zijn als jullie hier zouden zijn!
Doe de groetjes aan paps en mams en san knuffie voor mijn katjes!
geniet van mijn fotos!
Yvonne moet helaas wat fotos verwijderen van jullie want ik mag maar max 10 fotos plaatsen. Was wel leuk he dat ze eerst niet wisten wie jullie waren en toen had ik die foto geprint en aan het personeel gegeven toen wisten ze het wel!. Die jongen met al die tattoos liet hem aan iedereen zien en ze moesten allemaal lachen en vonden het erg leuk. nu heb ik natuurlijk wel een streepje voor hier he. TOny een van de ladys zei Tony is my boyfrien! leuk he

• 14 Januari 2006 - 12:50

Yvonne:

Ben blij dat je het zo leuk vind Koh Tao. Mooi he het snorkelen daar. Het koraal is zo mooi en die vissen echt super. Het is maar 1 uur met de boot naar Koh Pagnan hoor. Je hebt toch nog tijd genoeg joh. Maar ja je moet het natuurlijk zelf weten. Op Koh Pagnan is er veel meer te doen.Wij hadden gister een verjaardag .Van Jottem in de Kade. De muziek was takke maar hetwas heel gezellig. Daarna zijn we nog naar een andere tent geweest met paaldanseressen. Daar wilde Ruud een keer kijken. Ik was de enige vrouw daar. Deed me denken aan Bangkok, daar waren we ook in zo'n tent , maar toch ietsie anders. Nou de groetjes van Pap en Mam. Papa heeft nog geen sms-je van je gehad volgens mij.

• 14 Januari 2006 - 12:55

Tony:

IK HEB JE BERICHT GELEZEN EN DE FOTO'S GEZIEN. DAT POESJE WAS HEEL SCHATTIG EN IK HERINNER BOM-BOM NOG. IK WENS JE VEEL PLEZIER EN LEKKER VEEL ETEN

• 14 Januari 2006 - 13:00

hoe doe je die smile

• 14 Januari 2006 - 13:19

Thijs:

Hoi Mo, Leuk hoor al die discussies op jouw site. Blijf je lekker of de hoogte. Sinds wanneer begeeft Tuur zich op mijn terrein ? Voor al uw adviezen onroerende goederen wees wijs en kom vooral naar Thijs. Ha, ha, mooie slogan !
    Ter info er zijn inmiddels twee huizen verkocht in O.K. Dorpsstraat 5 en 31. Nu jij nog !! Komt er aan, ik weet het zeker. De markt trekt aan en de prijzen zijn gestegen, dus voorlopig ff kat uit de boom kijke. Wat een verwachtigspatroon heb jij daar van de lokale diensten. Je moppert wel eens over NL, maar daar moet het dan perfect zijn. Kom, kom aanpassen en druk van die ketel anders kan je nooit genieten. Heb je die foto met die vissen bij het aquarium van de chinees ?? Zelfde kleur.
    O ja, Monique voor jou en al je fans "CC Rider" komt 03 februari spelen in Oost-Knollendam !!! Gaaf hé !! En als het bevalt komen ze vast en zeker weer een keertje terug. Nou de mazzel en kusjes van je ouwe zwagertje.

• 14 Januari 2006 - 20:56

Vito:

Mooi dat je t zo leuk vindt op ko thao. Als ik jouw was zou ik hierna cker naar Ko Panghan gaan want daar is het echt heel erg gezellig! ik vind t echt leuk dat je bij dezelfde mensen bent waar wij ook bij waren en dat ze ons ook nog herinneren is natuurlijk helemaal laguh. Veel plezier verder greetzzzzzzz VITO

• 15 Januari 2006 - 08:07

Denise En Arend Www.aguilalibre.com:

hola,
    groetjes vanuit een regenachtig spanje.
    liefs

• 16 Januari 2006 - 10:41

Bericht Voor Thijs:

Leuk hoor CC-Rider in het dorp. Ik hoorde dat m'n grote vriend het georganiseerd heeft dus.....Hoop dat je al weer een beetje hersteld ben van je vreselijke verkoudheid. Het klonk wel heel zielig hoor!
    Groetjes van Yvonne

• 16 Januari 2006 - 11:09

Bericht Voor Thijs:

Hee Thijs,

ik ga dus cc rider missen maar dat wist ik al. wel jammer, maar als je hier bent mis je even niets in nederland alleen jullie allemaal natuurlijk!
    ik klaag niet hoor maar ik haal juist de dingen aan die ik grappig vind of die me opvallen.Ondertussen weet in onderhand wel hoe t werkt hier Go with the Flow!! Hoor van sandra dat de kijkers misschien nog terugkomen, kom maar op met onderhandelen vanuit Thailand joeheee!
    kusje voor jou en mn zus

• 17 Januari 2006 - 13:40

Sandra:

Hai Mo,

Wat goed van jou dat je aan het thai boksen bent, bij mij schiet het er toch een beetje bij in de laatste weken. Ik heb je moeder gesproken, ze vertelde dat het met Farang goed gaat in Beverwijk. Met je andere twee schatjes gaat het ook goed, echte kroeldieren. Komt goed uit, ben ik ook! Aan het weer hier mis je nog steeds niets, lijkt wel herfst. Morgenavond start ik met de nieuwe lezing, ben nú al zenuwachtig. Geniet lekker van het mooie weer, niet té bruin worden hè? Knuffel Sandra, Molly&Zanou

• 17 Januari 2006 - 17:47

:):P

• 17 Januari 2006 - 17:47

:):P

• 17 Januari 2006 - 17:50

Tony:

:):):):)hoi bedankt voor je bericht:):):):)

• 17 Januari 2006 - 18:52

Peter:

hoi
    Ik heb ff het een en ander gemist.
    Ik ging vrijdag middag even een borrel doen op het werk, en ik ben net weer thuis (dinsdag)
    Kun je nagaan hoe druk ik het heb (gna gna)Ik vind het haarstike leuk om je vakantie weer een beetje te volgen.
    Dan lijkt het net of ik ook een beetje weg ben.Ik ga je vandeweek wel uitgebreid mailen, maar ik ga nou een wasje of 4 doen.
    Dikke zoen