Argentina here i come!!
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Monique en hans
15 Januari 2010 | Nederland, Wormer
Nog even iets van 18 uur overbruggen (Natas je hoort het nog: 10 uur vanaf Rome of 14 uur, ik hoop het eerste) en dan loop ik rond in het warme Buenos Aires. Heerlijk! En ik ga proberen de finish van Parijs-Dakar (die overigens niet meer zo zou moeten heten aangezien de rally in Chili en Argentinie is maar dat terzijde) te spotten want....de finish is zondag in Buenos Aires. Grappig toch?
Mijn volgende bericht zal vanuit een internetcafe in Buenos Aires komen.
Allemaal een heel fijn weekend en take care!!
X Monique
Ps superleuk als jullie mij een berichtje sturen. Wil je niet al je geheimen verklappen op deze site stuur dan even een berichtje naar mij hotmail.
15 Januari 2010 - 12:06
Biggi:
Hé Mo, wat leuk om weer een reisverslag van je te krijgen. Na de laatste HRM-dag dacht ik nog, helemaal vergeten te vragen waar ze dit keer heen gaat. Heel veel plezier en ik ben benieuwd naar je verhalen. Groetjes! -
15 Januari 2010 - 12:25
TUUR:
Fraai weer, we zitten midden in een kredietcrisis, de vogeltjes snakken naar voedsel en je gaat naar het grootste vlees produrend land ter wereld. Dus.. heel veel plezier daar !!!! -
15 Januari 2010 - 12:35
Marlon Beenders:
Hey Moontje,
Ik ben nog steeds aan het wennen in het koude Nederland (na 4 weken India) en jij gaat gewoon nu lekker naar de zon, heerlijk!!!!! Heel veel plezier daar, ik ben nu al benieuwd naar je verhalen. Liefs Marlon x -
15 Januari 2010 - 14:23
Joop:
Monique,
Vergeet de tango niet en de muziek van Astor Piazzola. Mijn favoriete nummer is:
Oblivion.
Vraag er naar in de cafes en danslokalen van Buenes Aires.
Groeten,
Joop -
15 Januari 2010 - 16:52
Thijs:
Hoi Monique, Nu ik dit schrijf zit je in de plane richting Rome en hoop dat je een goede aansluiting zult krijgen. Een fantastische trip toegewenst van je zus en zwager. Wij zullen wel gewoon blijven werken deze komende weken, maar ja ook dan komen wellicht de vakantiekriebels boven na jouw enthousiaste verhalen. We zien er naar uit.........!!!!!!! -
15 Januari 2010 - 17:18
Erik:
Hoi Monique
je bent nog niet of je plaagt me nu al. Lekker internetten in de kroeg!! Warm buiten en kijken naar het racen. Snik. Maar ok je hebt het verdient zullen we maar zeggen. Maar je komt niet met lege handen terug he. Je hebt het beloofd!! Groetjes en fijne vakantie. Erik -
15 Januari 2010 - 18:15
Lou:
Hi Mo,
Wens je een Super tijd toe en niet met vreemde snuiters in zee gaan he?! ;-)
X
Louise -
15 Januari 2010 - 18:39
Bianca:
Ha die monique,
Goeie reis gehad? Gaat het een beetje met je jetlag? Nou, hier koud en donker, haha. Dus geniet lekker. Lfs en kus uit hoorn, bianca -
16 Januari 2010 - 08:52
Barbara:
Hola Mo como esta?
Donde es? Hoe verliep de vliegreis en ik zie je terug op farang. Veel plezier met de lessen.
Kijk uit naar je verhalen.
Liefs Bar -
16 Januari 2010 - 11:16
Connie:
Hoi Mo,
Ben je er al? Goeie reis gehad. Is het lekker weer? Vast goed je best doen met de spaanse les dan gaan we lekker spaans brabbelen samen met Johnny Rep ons goudhaantje ha,ha,
Kijk je wel uit daar in het mooie Buenos Aires. Misschien zie je inderdaad Chris Zeegers nog zou wel een stunt zijn. Groetjes.
16 Januari 2010 - 22:57
Aukje:
Hoi Monique, mijn vakantie zit er weer op en gelukkig heb ik alles heel gehouden. Jij staat er goed voor.Eerst die mooie Spaanse taal leren en dan veel plezier hebben en mooie foto's maken. Geniet er maar lekker van. Groetjes Aukje -
17 Januari 2010 - 16:48
Natasja:
Hey Moon,
En wat is je eerste indruk van Buenos Aires? Heb je de post-it 'mooie mannen' al kunnen wegplakken? En vertel hoe lang duurde de vlucht vanaf Rome? Heb voor je geduimd dat het toch echt 10 uur zou zijn. Je bent nu vast een heerlijk verkoelend drankje met Chris aan het drinken! Niet teveel he want morgen moet je weer scherp zijn voor je eerste Spaanse les. Ik verheug me al op je eerste verslag en je mooie foto's. Veel plezier morgen op je eerste les en goed opletten he ( maak het contact met de mannen ook makkelijker).
Natasja -
Hoi Monique,
Wat lekker je zit al in Argentinie. Hier in huis het land van Messi, zonneschijn en vooral de spaanse taal. Veel plezier, succes op je cursus en geniet ervan.
17 Januari 2010 - 18:35
Sorry Mo, per ongeluk
meerdere malen geplaatst.
Ik ben nog steeds zo ontzettend handig met dit soort dingen en heb geen geduld.
Doei -
18 Januari 2010 - 18:37
Linda:
Hi Monique!
We zullen met veel plezier je verhalen volgen!
Hoop dat je een goede reis hebt gehad en nu heerlijk aan het genieten bent.
Liefs Linda & Thomas